Wij zijn Mathijs en Monique Jansen, en sinds sept 2006 eigenaar van deze mooie slijterij aan de Westerstraat 91 te Enkhuizen.

Afgelopen maanden hebben wij ’t roer omgegooid en sinds 1 september 2016 zijn wij officieel los van de franchise-organisatie waar wij mee draaiden, nu officieel “dé Slijterij van Enkhuizen”.

Voordat wij in de slijterijbranche actief werden, hebben wij altijd banen met verantwoordelijkheid gehad, dan is het natuurlijk evengoed een omschakeling als je gaat Franchisen en je haalt nog ‘even’ je slijtersdiploma! Het is hard werken, ook na sluitingstijd, maar daar doe je het voor.

Door de diversiteit van onze banen hiervoor , zijn wij gewend om met mensen om te gaan, en dat uit zich in goede berichten over klantvriendelijkheid.

Wij willen graag onze klanten op de hoogte houden van alles in de slijterswereld, dat doen wij door vooral heel veel te lezen, proeven , en de beursen te bezoeken, en natuurlijk via social media en adverteren, alleen op die manier kun je je klanten goed op de hoogte houden.

Mathijs is onze whisky-specialist in huis, dat is ook de reden dat we ruim 550 soorten whisky’s in de winkel hebben staan, daar komt nog een gigantisch assortiment gedistilleerd bij, op de home-pagina kunt u assortiment aanklikken en daar staat een uitgebreide beschrijving van het assortiment dat wij voeren.

Ook hebben wij sinds afgelopen zomer ons wijnassortiment drastisch vernieuwd en aangepast, zo willen we ook zoveel mogelijk met de seizoenen meegaan, en dit geldt natuurlijk niet alleen voor de afdeling wijn…

Over bieren en speciaalbieren raakt u bij ons ook niet snel uitgekeken… ruim 450 soorten op voorraad.

Adverteren, social media bijhouden en de gehele administratie gaat ook niet vanzelf, hiervoor is mijn persoontje ( Monique ) verantwoordelijk, best een aardig karwei, maar als je het zelf doet, houdt je een goed oog op alles.

Wij staan altijd open voor vragen en/of suggesties, u kunt terecht in de winkel, maar ook op deze website en via Facebook.

Graag tot ziens en een vriendelijke groet

Dé Slijterij van Enkhuizen

Mathijs en Monique Jansen

Westerstraat 91

1601 AD Enkhuizen

Tel: 0228-321162 www.deslijterijvanenkhuizen.nl

FB: de slijterij van enkhuizen